De definitieve gids voor waterflesjes laten bedrukken

Bij Maxilia beschikken over we een eigen ontwerpstudio, snelle rakkers welke wensen het jouw logo zo juist geoorloofd op dit middel komt.

In de jaren tachtig werden een petfles ontwikkeld welke bestemd bleek vanwege koolzuurhoudende frisdrank. Een benaming petfles is een afkorting aangaande polyethyleentetranaftalaat.

De waterflesjes bestaan voorzien aangaande ons karabijnhaak. Die opvouwbare waterflesjes geven u de mogelijkheid teneinde de kraanwater overal mee tot toe te nemen. Na behandeling zijn ze makkelijk op te rollen en mee te nemen.

Stel gemakkelijk en snel ons flesje drinkwater samen en bezoek de mogelijkheden tijdens het bestelproces. 

Elk een persoonlijk titel/foto ofwel bedrijfslogo. Dit bedrukken aangaande een mok kan zijn gratis. Wij bestaan de jarenlange specialist op dit gebied over poly mokken (mok bedrukken ieder stuk ofwel in een vollere uitgave) en afleveren binnen 24 uur!

Wanneer u dan ook betreffende idee raakt teneinde grotere aantallen mokken te laten bedrukken betreffende ons eigen opdruk vervolgens kan u dan ook altijd contact met ons opnemen om de wensen door te nemen. Dit produceren aangaande mokken in een vollere uitgave kan zijn trouwens tevens erg eenvoudigweg, zo kan u gedurende dit bestellen het gewenste aantal invullen en uw bestanden uploaden.

Alle flessen worden geleverd betreffende schroefdoppen. De etiketten geraken standaard afgedrukt in kleur. Er is keus uit mineraalwater met of zonder koolzuur Flesjes zijn perfect als eigen brand drinkwater in onder andere horeca of op evenementen.

Promoboer is ons betreffende de leukste leveranciers over witte waterflesjes. Het is geoorloofd om verscheidene soorten en formaten flesjes drinkwater voordelig te laten bedrukken teneinde deze met te passen naar de eigen voorkeur. Een meeste geliefde flesjes welke we verkopen zijn waterflesjes met bedrukt etiket betreffende een inhoud betreffende 330ml tot 500ml.

Op check here die website voorbij komt u dan ook onze standaard middelen, wij bezorgen verder producten welke exclusief gemaakt en ontwikkeld zijn voor onze klanten.

Flesje 250 ml Promotionele flesjes water voorzien met uw logo ofwel bekendmaking, geleverd in korte 250ml flessen. Beschikbaar vanaf 264 flesjes. Een etiketten worden afgedrukt in kleur en standaard afgewerkt betreffende ons ultra glansdruk, perfect wegens het maken met een briljante allereerste indruk. 

Het drinken aangaande (kraan)mineraalwater is een heel wat gezondere selectie en door uw relaties ons handje te verder helpen voor water te kiezen komt u dan ook gelijk positief tussen de toewijding.

Mag ik een bestelling wijzigen of annuleren? Indien u dan ook akkoord gaat betreffende drukproef en een productie kan zijn gestart, kan er ook niet meer gewijzigd ofwel geannuleerd worden

Omdat een waterflesjes ieder twaalf stuks gesealed worden, kunt u de flesjes gemakkelijk vervoeren naar elke locatie. De full color bedrukte flesjes water zijn al te bestellen vanaf 96 stuks.

De waterflesjesspecialist bied u dan ook en de festival een gelegenheid om de merknaam op ons betreffende de waterflessen uit dit brede waterflessenassortiment te bedrukken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *